• Workshop Draw What You Saw by Marthe, Workshop breng je droomleven in beeld door visualisatie en illustratie
  • Stevig wit tekenpapier voor de workshop Draw What You Saw by Marthe
  • Zelf ontworpen tekenboek A4, klavertje 4, Marthe van der Linden
Workshop Draw What You Saw by Marthe, Workshop breng je droomleven in beeld door visualisatie en illustratie
Stevig wit tekenpapier voor de workshop Draw What You Saw by Marthe
Zelf ontworpen tekenboek A4, klavertje 4, Marthe van der Linden

Draw What You Saw

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪150‬

Standaard verzending 3 - 5 Werkdagen

De Workshop Draw What You Saw is een leuke, ontspannen en kleurrijke manier om jouw DROOMLEVEN te visualiseren en vervolgens op tekenpapier vast te leggen in beelden.

Inclusief werkmaterialen:
een handgemaakt A4 Tekenboek met 50 vellen mooi stevig wit tekenpapier, met 12 kleurpotloden en één fineliner. Na afloop mag je dit uiteraard mee naar huis nemen om daar verder te tekenen.

Inclusief een heerlijke High Tea, bereid door mij. Ik ben natuurvoedingskok en het eten wordt bereid met liefde voor de natuur, met zoveel mogelijk biologische en onbewerkte ingrediënten. Glutenvrij, witte suikervrij, koemelkvrij. Met verdere voedselallergieën en -intoleranties hou ik uiteraard rekening. Deze kun je doorgeven bij je aanmelding. 

Draw What You Saw

De Workshop Draw What You Saw By Marthe is een leuke, ontspannen en kleurrijke manier om jouw DROOMLEVEN te visualiseren en vervolgens op tekenpapier vast te leggen in beelden.

Van harte nodig ik je uit op de zondagmiddagen voor een ontspannen middag van visualisatie, tekenen en illustreren. Met een heerlijke high tea als afsluiter van een kleurrijke en inspirerende middag.

Van 14:00 - 18:00 in kleine groepen van maximaal 6 personen. 

De workshop is inclusief werkmateriaal en een heerlijke high tea waarbij er rekening wordt gehouden met voedselallergieën of voedselintoleranties.


Liever gewoon aanmelden per e-mail en een factuur ontvangen. Geen probleem, je mag de factuur binnen 14 dagen voldoen, wel graag vóór aanvang van de workshop