By Marthe is Marthe van der Linden  

Tekenen en illustreren doe ik al mijn hele leven. Ik heb een brede interesse en heb een creatief én een analytisch brein. 

Als dit zo werkt, tenminste;-). 

Voor mij werkt het in ieder geval zo en vaak omschrijf ik mezelf ook wel als chaotisch gestructureerd. 

Veelzijdig Ondernemer

In 2013 belandde ik in een WW-uitkering. Leuk was anders maar het gaf me wel de tijd en ruimte voor mijzelf te beginnen. Ik koos heel bewust voor het ondernemerschap zodat ik mijn eigen pad kon gaan volgen. En richtte een boekhoudkantoor op maar ook ging ik werk maken van mijn hobby:

Illustreren en Creëren

Van niets iets maken. Iets leven in blazen. De ideëen die je hebt op papier zetten daar word ik blij van. Ik hoop dat deze website jou mag inspireren toch vooral voor je dromen te gaan🤍

Sinds die tijd...

heb ik meerdere bedrijven opgezet waarin ik naar hartelust kan creëren, scheppen en realiseren. Voor mezelf en voor andere ondernemers. 

Andere bedrijven

Platform PowerVrouwen

 PowerVrouwen is een warme community waar wij ons sterk maken voor gezond vrouwelijk ondernemerschap

WIL-LEM Administraties en Trainingen

 Met mijn boekhoudkantoor ben ik in 2022 gestopt. Ik geef een aantal vaste trainingen en workshops op het gebied van boekhouden, belastingen en financiën. En 1-op-1 coaching aan startende ondernemers.

Andere bedrijven

ANWOL B.V.

 ANWOL staat voor A Naturel Way of Living. PowerVrouwen is een handelsnaam van ANWOL.

Het is een adviesbureau en trainingscentrum op het gebied van vitaliteit en financiële planning voor vrouwelijke ondernemers.

Beste Vriendjes

Beste Vriendjes is een kleine online cadeautjeswinkel.

Maar dat niet alleen want wij zetten ons in voor een mooie wereld voor kind en dier. Kijk maar snel op de website hoe wij dat doen.